Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Zoznam literatúry

Signatúry zväzku: 641, 392
Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; z anglického originálu Food: The History of Taste ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal
Freedman, Paul
Ďalší pôvodca: Kolebáčová, Radka
Ďalší pôvodca: Roubal, Petr, 1975-
Nakladateľské údaje: Praha : Mladá fronta, 2008
Rozsah: 368 strán : ilustrácie (niektoré farebné), faksimile, fotografie ; 27 cm
ISBN: 9788020418470
Všeobecná téma: kuchárstvo
Všeobecná téma: stravovanie
Všeobecná téma: sociológia jedla
Všeobecná téma: dejiny gastronómie
Forma/žáner: kolektívne monografie
Forma/žáner: obrazové publikácie
Anotácia:
Zdroj anotácie:
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Prírastkové číslo Kategória zväzku
Hornonitrianske múzeum v Prievidzi 641, 392 16744 Iba prezenčne
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Hornonitrianske múzeum v Prievidzi 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.