Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Zoznam literatúry

[LDR ]: -----nam a22------a 4500
Dostupnosť publikácie: 34.00 Sk
Triednik MDT: 663.1(035)
Identifikátor vydaní: 2001
Autor: Arpai, Ján
Kód role: autor
Hlavný názov: Potravinárska mikrobiológia /
Údaj o zodpovednosti atď.: Ján Arpai ; Vladimír Bartl
Označenie vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava :
Meno nakladateľa: Alfa,
(Dátum) rok vydania: 1977
listov obrazových príloh: 280 s.
Vecná téma (záhlavie): potravinárstvo ; mikroorganizmy ; stanovovanie ; mikrobiológia ; baktérie
Žáner/forma (záhlavie): príručky
Meno osoby (záhlavie): Bartl, Vladimír
Kód role: autor
Holding institution: PB701
[MFNt]: 4552
[MFNv]: 4552
[TITS]: 1. vyd
Knižnica: Verejná knižnica Michala Rešetku
Dostupné

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Prírastkové číslo Skladová signatúra Kategória zväzku
Jaselská ul. 2 - odborná literatúra N 663 161142
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Jaselská ul. 2 - odborná literatúra 1 0 1 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.