Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Zoznam literatúry

[LDR ]: -----nam a22------a 4500
ISBN: 9788055121383 (viaz.) :
Dostupnosť publikácie: 11.65 €
Kód krajiny vydania/výroby dokumentu: Slovensko
Kód lokálnej podentity ISO: xo
Triednik MDT: 821.111(73)-31
Identifikátor vydaní: 2001 ; 2001
Autor: Carlo, Philip, 1949-2010
Kód role: autor
Unifikovaný názov: The butcher anatomy of a mafia psychopath
Jazyk diela: Slovensky
Hlavný názov: Mafiánsky hrobár :
Ďalšie názvové informácie: portrét capa bonannovského klanu /
Údaj o zodpovednosti atď.: Philip Carlo ; z anglického originálu preložil Karol Vlk
Označenie vydania: [1. vyd.]
Miesto vydania: Bratislava :
Meno nakladateľa: Ikar,
(Dátum) rok vydania: 2010
listov obrazových príloh: 253 s. ;
Rozmer: 21 cm
Anotácia: Carlo je jeden z najvýznamnejších autorov venujúcich sa problematike newyorskej mafie a skúmaniu mentality zločinca. V tejto knihe podáva šokujúci obraz dosiaľ najtemnejšej z postáv v jeho románoch. Tommy „Karate“ Pitera nebol obyčajný mafián. Vykonával funkciu capa v známom klane Bonnanovcov a popritom sa intenzívne venoval štúdiu zločinu. Bol znalcom bojových umení a vedel, ako pomocou nich usmrtiť človeka. Zručne narábal s nožmi a inými zbraňami.
Vecná téma (záhlavie): mafia (beletria) ; americké romány ; kriminálne romány
Meno osoby (záhlavie): Vlk, Karol
Kód role: prekladateľ
Originál: The butcher. Anatomy of a mafia psychopath
Originál: Slovensky
Holding institution: PD701
Lokalita: Štátna vedecká knižnica v Banskej Bystrici
ISBN pre lístok: 978-80-551-2138-3
[JZKa]: slo
[TITS]: 1. vyd.
[TITU]: 0
Obrázok (lokálny): tritius/WORK/832420/mafiansky hrobar.jpg
Popis: Mafiánsky hrobár
Knižnica: Verejná knižnica Michala Rešetku
Dostupné

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Prírastkové číslo Skladová signatúra Kategória zväzku
Jaselská ul. 2 - beletria Trenčín Pr 416282
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Jaselská ul. 2 - beletria Trenčín 1 0 1 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.